Home » » Cloverfield

Cloverfield



Erkkk!! Pening kepala tengok filem Cloverfield. Ini disebabkan lensa kameranya tunggang terbalik. But ceritanya memang best! Lain dari yang lain... Tak le watak utamanya berjaya aje masa ending seperti kebanyakan cereka Hollywood yang lain. Dalam filem ini, sad ending sikit...huhuhu. Tapi tak apa le. Penonton nak juga tgk filem anti-klimaks macam nie. Pening-pening pun layan!!

Tapi terkezut jugak bila dapat tau dari gadis kaunter TGV, ada penonton sampai muntah-muntah bila nonton cerita ni.. Bukan sebab cerita ni tak best, tapi sebab tak tahan tgk kamera yang bergegar2!! Apa-apa je la..

I give 4 star for this film!



1 Komen:

ixora berkata...

Ada apa-apa nak komen?

Ada,ada.. heee.

Kalo sbb tak sakit gigi last week,saya pn ingat nk g tgk cite tu.Tak la minat sgt tp lame tak gi tgk wyg. Berbaloi tak kalo tgk cite ni?

Catat Ulasan

Affiliates

 
Chatroom