Resepi Sayur Campur
Bahan-Bahan
Taufu Jepun
Bebola ikan
Baby kailan
Halia
Bawang putih
Bawang merah
Ikan bilis
Minyak masak
Cara Penyediaan
Potong taufu Jepun dibelah empat dan bebola ikan dibelah dua.
Potong baby kailan.
Mayang halia, bawang putih dan bawang merah halus-halus.
Belah ikan bilis.
Panaskan minyak dan tumiskan halia, bawang putih, bawang merah, ikan bilis.
Kemudian masukkan taufu Jepun dan bebola ikan. Akhir sekali baru masukkan baby kailan.
Bahan-Bahan
Taufu Jepun
Bebola ikan
Baby kailan
Halia
Bawang putih
Bawang merah
Ikan bilis
Minyak masak
Cara Penyediaan
Potong taufu Jepun dibelah empat dan bebola ikan dibelah dua.
Potong baby kailan.
Mayang halia, bawang putih dan bawang merah halus-halus.
Belah ikan bilis.
Panaskan minyak dan tumiskan halia, bawang putih, bawang merah, ikan bilis.
Kemudian masukkan taufu Jepun dan bebola ikan. Akhir sekali baru masukkan baby kailan.