Home » » Lirik Lagu Aku Jatuh Cinta Liyana Jasmay

Lirik Lagu Aku Jatuh Cinta Liyana Jasmay

Lirik Lagu Aku Jatuh Cinta Liyana Jasmay

Sudah lama mencari
Tapi tak ku temui
Rasa yang selalu
Ada di hati
Ada di hati (Yeahh..)

Kini aku temui
Jalan cerita cinta
Sekian lama mencari
Cinta..

Dulu cinta
Tiada lagi
Dan aku masih mencari-cari
Kerna hati ku sanggup menunggu
Cinta dari mu
Cinta dari mu (Ohh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar aku hampir jadi resah
Bila cinta dari mu hadir bagai lena dari mimpi
Bagai perasa
Bagai perasa

Hey, yeahh.. (Ohh..)
Hey, yeahh..X2

Dulu cinta
Tiada lagi
Dan aku masih mencari-cari
Kerna hati ku sanggup menunggu
Cinta dari mu
Cinta dari mu (Ohh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar aku hampir jadi resah
Bila cinta dari mu hadir bagai lena dari mimpi
Bagai perasa
Bagai perasa (Ohh..)

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar kata hati ku pada mu
Tapi aku tak kuasa
Mengatakan pada mu
Rasa cinta ku
Rasa cinta ku

Ku akur selamanya..

Memang benar aku sudah jatuh cinta
Memang benar kata hati ku pada mu
Tapi aku tak kuasa
Mengatakan pada mu
Rasa cinta ku
Rasa cinta ku

Ku akur selamanya..



22 Komen:

Izwana berkata...

akak cam ne akak buat back ground cam nie?

izzah berkata...

akak best la lagu ni saya kalau dengar mesti ingat seseorang..........izzah

Tanpa Nama berkata...

ku akur selamanya ke buatku selamanya?bagai terasa ke bagai perasa?

Tanpa Nama berkata...

SY SUKA LAGU LIYANA JASMAY.HEHE............

fara berkata...

sumpah lagu neyh sdey sngt , buley engad kan kte mse mse dlue :))

Tanpa Nama berkata...

liyana jasmay da la die tu comel, sedap pulak tu suara die!!! pernah tak tengok die kat dalam papadom, rugi siape tak tengok, die cooommmeeelll sangat sangat, tapi kalau liyana jasmay tengok aku punya comment, misti dia perasan ni!!! hehehe, hihihi, hahaha, hohoho, huhuhu!!!^^

M!u !nOKuma berkata...

Akak Liyana Jasmay comel, cantik, suara sedap. !nokuma suka lagu aku jatuh cinta n aku tak percaya CINTA akak tau!!!

Shafique berkata...

Seyess lagu nie beshh sgt. Plus kaler blog nie ahhh nyaman sekali! Sejuk mata memandang!~

Tanpa Nama berkata...

lagu liyana yg aku jatuh cinta mmg best..hrap2 liyana trus maju dlam bdang seni nyanyian,,suare die best..comel..huhu

Tanpa Nama berkata...

hhhmmm,rasa mcm nak nyanyi je lagu nie kuat2 biar cemua owang dengar and lagu nie wat kat someone

Tanpa Nama berkata...

lgu ni emang best cangat 2x....... ILOVE THIS SONG!!!!!!!

aina berkata...

Saye suka sume lagu kakak........pas 2 kakak cantik.saye ingin sngt nyanyi ngan kakak,jumpa ngan kakak n jd adk angkat kakak.....

Tanpa Nama berkata...

Azah tengah buat apa? saya Nurul saya tanya awak ini.Dayah ada dekat rumah awak.

RABU,2010 JUN 16 8:34:00 GMT+08:00

lyaa berkata...

best lgu nieE..smpai trbuai dlm beRAdu.. love liyana jasmay. hopE TRus SUCCEss...

Tanpa Nama berkata...

bez gler............

Tanpa Nama berkata...

bez la liyana jazmey n...tetek da la mantap...hehe...swi

Tanpa Nama berkata...

azah ngah wat sex la....

Tanpa Nama berkata...

shahir ke....sy la...sy nk jmp awk

Tanpa Nama berkata...

lagu nih memang ak ska cause memang best gilerrrr..........

Tanpa Nama berkata...

LIYANA-Saya minat awk slama nye sya menjadikan awk sbagai idola sya sya amat kagum dengan suara awk yg amat merdu itu jadi awk nyanyi kan lah utk peminat awk....!!!!!

Tanpa Nama berkata...

lagu ni bez gler2.. beri banyak makna kt aq .. I luv u kak liyana jasmay =)

Tanpa Nama berkata...

sukenye lagu ni

Catat Ulasan

 
Chatroom