Home » » Sabun Jongkong Emas dan testimoni pengguna

Sabun Jongkong Emas dan testimoni pengguna

Sabun Jongkong Emas

Wajah adalah mahkota diri yang perlu diberi perhatian agar terpelihara dan kelihatan bersih berseri. Ini kerana pandangan mata yang utama adalah wajah. Jika wajah tidak bersih, kelihatan kusam dan tidak bermaya maka sudah tentu keterampilan diri anda kurang menyerlah.

Terkini sabun muka 'Jongkong Emas' dicipta khas untuk menjaga kebersihan wajah yang sebenar.

Bermula sebagai pencucian asas sehari dua kali dan dijadikan masker seminggu sekali selama 5 minit membuatkan wajah kelihatan bersih berseri dan cerah sekata. Sel kulit mati memerlukan masa selama 21 hari untuk digantikan dengan sel baru.


Maka, dalam masa beberapa minggu wajah pengguna akan memperlihatkan perubahan yang ketara, membabitkan 4M iaitu ANTIPENUAAN, MENCERAH, MELEMBAP dan MERAWAT.

Anda akan tampil dengan wajah yang segar dan awet muda disamping mencipta aura pada wajah yang pasti akan kelihatan berseri (tidak kusam) apabila mula membersih dan merawat dengan sabun muka 'Jongkong Emas'.

Sabun muka Zmasha 'Jongkong Emas' dirumus khas dan diperkaya dengan ekstrak semula jadi berupaya membersih kulit dengan lembut sambil mengekalkan lembapan asli tanpa menjejaskan struktur kulit.

Kandungan 24K Gold 99.9% serpihan hablur emas tulen yang padat dalam sabun ini dan bentuknya yang unik seperti 'Jongkong Emas' membuatkan ia istimewa untuk merawat dan kebersihan wajah yang sebenar.

Dengan formula pelbagai fungsi, melindungi sistem pemulihan kulit serta mengurangkan kedutan, meningkatkan kelembapan dan merangsang pemulihan kulit.

Kulit akan sihat berseri apabila ia berada pada tahap kesihatan yang terbaik. Bagi mendapatkan yang terbaik kini terbaru disyorkan penggunaan set Zmasha Aura Series. Dua produk terkandung dalam set Aura Series iaitu Aura Lift - SPF 25 dan Aura Sapphire - Night Gel.

Teknologi terbaru Zmasha Aura Sapphire-Night Gel mengandungi beberapa bahan aktif yang diperlukan untuk mengekalkan kesempurnaan kulit wajah.

Kandungan ekstrak air batu nilam dipilih kerana ia mengandungi mineral yang tinggi dan memberi zat (vitamin) yang diperlukan oleh kulit.

Batu nilam mempunyai keistimewaan di mata umum yang paling utama ialah menyerlah aura penarik bagi pemakainya. Seterusnya ia dapat menguatkan dan menyihatkan kulit dengan membekalkan kandungan oksigen disamping memperbaiki tisu-tisu kulit dan menguatkan sel secara semula jadi.

Kandungan formulasi dalam sabun muka "Jongkong Emas" 24K GOLD

Teknologi ekstrak emas 24K membantu mengurangkan kedutan dan meningkatkan kolagen untuk keanjalan kulit yang mana emas mempunyai antioksidan yang tinggi mampu menggalakkan penyerapan molekul oksigen ke dalam kulit dan membolehkan fungsi selular berada pada tahap paling tinggi. Ini menghasilkan kulit wajah sihat dan berseri bak kilauan emas.

EKSTRAK LEMON

Nutrisi yang terkandung dalam lemon ternyata baik untuk kulit. Salah satu manfaat lemon yang terkenal adalah untuk mencerahkan kulit dan menutup pori-pori. Ia juga bertindak sebagai pencerah yang diperlukan oleh kulit sekiranya menghadapi masalah kulit tak sekata, jeragat, kulit kusam. Ia juga mengandungi vitamin C yang diperlukan oleh kulit.

SOY PROTEIN

Kacang soya adalah tumbuhan yang banyak ditanam di Asia Tenggara. Diformulasikan daripada kombinasi Soy Protein untuk garis halus, kedut dan melembutkan kulit. Ia juga bertindak sebagai ejen pelembap yang sangat efektif dan berfungsi untuk garisan halus. Fungsi utama melindungi masalah kulit dari kehitaman terutama kulit di bawah mata dan bahagian dahi.

Sabun 'Jongkong Emas' berharga RM69 sekotak untuk 40 gram manakala Aura Series RM139.90. Pengedar diperlukan. Sila hubungi 012-2215942 / 019-3125942 / 019-2225942 / 03-40312631.

Apa kata pengguna:

Sabariah, isteri Ameng Spring

Mengalami masalah kulit kusam dan mempunyai bintik-bintik jeragat yang halus. Dengan penggunaan dua kali sehari segala masalah kulit yang dialami dapat diatasi dan perbezaan yang ketara nampak lebih jelas berbanding kulit yang dulu. Kulit kini telah berubah nampak lebih bersih cerah dan anjal malah jeragat telah berkurangan.

"Ramai rakan menegur perubahan muka saya. Penggunaan yang teratur membuatkan kedutan dan garisan halus terutama di bawah lapisan mata semakin berkurangan. Kini wajah lebih lembap dan natural tanpa mekap yang tebal.

"Saya juga baru memulakan perniagaan menjual produk Zmasha dan mampu meraih pendapatan anggaran RM300 sehari. Sesiapa yang berminat menambahkan pendapatan saya syorkan menjadi pengedar sabun jongkong emas dengan pendapatan yang lumayan. Kulit cantik, pendapatan pun ada," katanya. 
Chatroom