Home » » AirAiaGo Mobile App (aplikasi mudah alih pintar)

AirAiaGo Mobile App (aplikasi mudah alih pintar)

AirAiaGo Mobile App

AirAsiaGo.com, portal sehenti dalam talian terunggul di Asia telah melancarkan aplikasi mudah alih pintar yang dinanti-nantikan pengguna setia 'online' iaitu AirAiaGo Mobile App. dengan rekaan yang ringkas dan kemas, ikon pintar dan bank imej yang luas.

Dengan melayari aplikasi ini, pengguna boleh melihat dengan mudah lebih daripada 365,000 hotel dari serata dunia termasuk penyelesaian yang pantas dan efisyen untuk tempahan di saat akhir serta mampu memenuhi keperluan mereka yang mencari tawaran hebat mahu pun yang sedang merancang percutian bajet.

Melalui aplikasi ini juga, pengguna boleh menikmati tawaran eksklusif mobile yang membolehkan mereka berjimat sehingga 70% ke atas tempahan hotel apabila mereka menempah.


Aplikasi AirAsiaGo.com telah dibangunkan oleh sekupulan jurutera terkemuka dari jabatan pembangunan teknologi mudah alih Expedia Inc., syarikat tekologi pelancongan terkemuka yang berpusat di San Francisco dan kini diperhebatkan lagi dengan pengisian kandungan tempatan serta mata wang dari Singapura, Hong Kong, Thailand, Indonesia dan China.

Rancanglah percutian anda yang seterusnya dengan hanya beberapa leretan jari di tablet:

Log masuk ke www.airasiago.com dan muat turun AirAsiaGo Mobile App di www.airasiago,com.my/app. Maklumat lanjut cari AirAsiaGo di Facebook, Twitter atau Instagram.

“Kami mendapati capaian laman web adalah pilihan masa kini tetapi aplikasi mobile merupakan pilihan masa hadapan. Dengan terciptanya AirAsiaGo Mobile App, pelancong kini boleh melihat, melayari dan menempah menerusi satu aplikasi, serta mengubah suai keperluan percutian mereka – semuanya dalam masa nyata,” ujar Kathleen Tan, Ketua Pegawai Eksekutif Air Asia Expedia.


“Kami memberikan pengguna pilihan yang tiada batasan. Jika mereka mahukan percutian segera – AirAsiaGo Mobile App adalah jawapannya,” tambah Kathleen.Sumber 
Chatroom